Rapport ‘Vermindering van vervuiling door hondenpoep’ overhandigd aan gemeente

hondenpoep1

In februari jl. bezocht Stan Mennen van de gemeente Overbetuwe de dorpsraadvergadering. Hij bracht het voorstel in om een hondenuitlaatveld te herplaatsen van de ‘De Hartogstraat’ naar het ‘Burgemeester van Lyndenpark’. De dorpsraad vond het niet haar plaats om daarover te beslissen een stelde voor de locatie aan de omwonende bewoners voor te leggen.

Daarnaast besloot de Dorpsraad Valburg/Homoet om hoor en wederhoor toe te passen bij alle inwoners van Valburg.

In juli 2015 werd in geheel Valburg een enquête verspreid om de behoefte van de inwoners te inventariseren. Dat het onderwerp leeft blijkt uit de respons: van de bijna 700 verspreidde enquêtes kwamen er (ondanks de vakantie) bijna 390 ingevuld retour.

Aan de hand van de ingevulde enquêtes maakte Hester Kuipers een rapport welke zij aan Stan Mennen overhandigd heeft. We hopen op een snelle reactie van de gemeente en een passende oplossing.

Lees hier het volledige rapport

Deel dit bericht!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email