Gebiedsproces Knoop 38

Knoop 38

Rondom Knoop 38 (afslag 38, A15), globaal het gebied tussen Valburg, Elst, Oosterhout en Slijk Ewijk, staan de komende jaren veel ontwikkelingen op de agenda die effecten op de omgeving hebben. Voorbeelden hiervan zijn de reconstructie van afslag 38, de verbreding van de A15, de mogelijke komst van een railterminal, het plaatsen van windturbines en de ontwikkeling van bedrijventerrein Park15. Om de ruimtelijke kwaliteit te borgen is het belangrijk dat verschillende belanghebbenden in een vroegtijdig stadium met elkaar om tafel gaan zitten en alvast nadenken over het gewenste toekomstbeeld van de omgeving. Op 6 april is een gebiedsproces gestart met een eerste werkatelier, Tom de Jong neemt namens Dorpsraad Valburg/Homoet deel aan deze klankbordgroep. Via deze link vind je alle informatie en nieuwsbrieven rondom het Gebiedsproces Knoop 38.

Deel dit bericht!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email