Uitnodiging inloopavond Gebiedsproces Knoop 38

Knoop 38

Graag nodigt de provincie Gelderland, als coƶrdinator van het gebiedsproces, u mede namens de klankbordgroep Knoop 38, uit voor een inloopavond over het gebiedsproces Knoop 38. Het gebiedsproces Knoop 38 heeft als doel om alle projecten die spelen in het gebied rond de afslag 38 (afslag A15 Elst/Oosterhout) in samenhang te bekijken om zo kansen in beeld te brengen en te benutten en knelpunten op te lossen. Projecten die spelen zijn b.v. de wens om een railterminal te ontwikkelen bij Valburg, bedrijvenpark Park15, aanpassing van de afslag 38 en het plaatsen van windturbines.

De afgelopen maanden hebben we met een klankbordgroep, bestaande uit een vertegenwoordiging van bewoners (dorpsraden, buurtverenigingen) en belangengroepen (natuur, milieu, historie, agrarische sector) in drie werkateliers ideeƫn uitgewisseld, geschetst en bediscussieerd. Dit heeft een toekomstbeeld en een gebiedsagenda opgeleverd en beschrijft de gezamenlijke ambitie van de klankbordgroep. Het brengt voorstellen in beeld om projecten op een goede manier ruimtelijk in te passen en om de leefbaarheid en beleefbaarheid van het gebied te vergroten. De gebiedsagenda geeft weer wat we nog moeten doen om het toekomstbeeld ook daadwerkelijk te realiseren.

Inloopavond

De avond heeft de vorm van een inloopavond. Dat wil zeggen dat er geen vast programma is. Er vindt tijdens deze inloopavond dus geen plenaire presentatie plaats. U kunt op elk gewenst moment tussen 19.00 en 21.00 uur binnenlopen, de kaarten bekijken en vragen stellen aan de opstellers en de klankbordgroepleden.

Datum: donderdag 23 juni 2016

Tijd: tussen 19.00 en 21.00 uur

Locatie: Wapen van Valburg, Tielsestraat 69, 6675 AC Valburg

Deel dit bericht!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone