D66 in gesprek met u!

Basis CMYK

Op vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli staat de Overbetuwe in het teken van vluchtelingen. Opvang of juist niet? Kleinschalig of juist nog kleinschaliger? Een erkende vluchteling als buurman en buurvrouw, hoe voelt dat? Wat vinden de inwoners van de gemeente Overbetuwe nu echt over het wel of niet realiseren van een kleinschalig AZC?

D66 verzorgt op beide dagen een informatief en open programma om over bovenstaande vragen het gesprek aan te gaan. Op vrijdag 1 juli van 16.00-17.30 uur staat de deur van restaurant Vereniging/ODE open voor iedereen. Eerste consumptie voor rekening van D66 Overbetuwe.

Op zaterdag 2 juli gaat de D66 Caravan de gemeente in met hetzelfde onderwerp, vluchtelingen. U kunt in gesprek met raadsleden van 11.00-11.30 uur in inspirerend Zetten, Julianaplein. In het hart van Heteren komt de caravan binnen van 11.45-12.15 uur, Flessestraat.
Bruisend Elst wordt tussen 13.00-14.00 uur aangedaan, locatie voor het gemeentehuis.
Ook Valburg en Oosterhout komen zeker in de Tour aan bod, respectievelijk 14.15-14.30 en 14.45-15.00 uur.