€ 3.000 beschikbaar voor een goed Valburgs initiatief!

De gemeente Overbetuwe gaat € 30.000 extra investeren in de ‘Kracht van de Kernen’. Inwoners met een initiatief kunnen een bedrag van € 3.000 aanvragen ter ondersteuning van hun initiatief. Die initiatieven kunnen heel divers zijn, als ze maar bijdragen aan de levendigheid en het karakter van de kern waarin je woont.

Dus heb jij een goed initiatief waar je € 3.000 euro goed bij kunt gebruiken en waarbij je Valburg weer een stuk aantrekkelijker maakt?

Vraag dan nu deze financiële ondersteuning aan bij de kernenadviseurs, door een mail te sturen naar s.mennen@overbetuwe.nl of m.vandermooren@overbetuwe.nl .

Het initiatief en de aanvraag moet door tenminste vijf personen uit het dorp gedragen worden. Het gaat om een totaalbedrag van € 30.000, dat betekent dat er ruimte is voor tien initiatieven.

Om aanspraak te maken op deze ondersteuning gelden er een aantal kaders. Deze kun je hier lezen: Kaders Kracht van de Kernen

Voor vragen of onduidelijkheden kun je contact opnemen met de kernenadviseurs, op telefoonnummer: 0481-362368 of 0481-362106.

Deel dit bericht!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Deel dit bericht!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email