Nog 7 nachtjes slapen…

Nog 7 nachtjes slapen en dan is het zover… We vieren dan dat Valburg 1225 jaar bestaat! De weersvoorspellingen zijn zeer gunstig, er wordt zelfs gepraat over een hittegolf, dus u begrijpt dat u dit feest zeker niet mag missen!

We gaan met ruim 460 (oud)Valburgenaren aan tafel voor een lekkere brunch. De inwoners trekken hiervoor zelf het schort aan en samen met de buren worden de hapjes klaargemaakt. Om 12.25 uur openen Vincent Mulder (voorzitter Zwarte Schoap) en Dimitri Horsthuis-Tangelder (wethouder gemeente Overbetuwe) de dag. Daarna mag iedereen gaan proeven van al het lekkers op de tafels.

Na de brunch is er op het Molenhoekplein van alles te doen, voor jong en oud. Hier een opsomming van de activiteiten:

• Jeu-de-boulesbaan
  • Springkussens
  • Helikoptervluchten (aanmelden kan hier tot woensdag 27 juni 17.00 uur)
  • Oud-Hollandse Spelen
  • Schminken
  • Glittertattoos
  • Valburgse markt waar Valburgse ondernemers en verenigingen laten zien wat ze in huis hebben
  • Valburgse Photobooth
  • Demonstraties van de Brandweer
  • Burgemeester van Buiten

Daarnaast is er genoeg eten en drinken te verkrijgen. Naar huis hoef je dus ’s nachts pas 😉

Om 18.00 uur strijden de straten tegen elkaar in de Valburgse Pubquiz en we sluiten de dag af met een gezellige feestavond.

Wij kijken er ontzettend naar uit, hopelijk jullie ook!

Tot zaterdag!

Deel dit bericht!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone