Volle kracht vooruit!

Heeft u de vorige dorpskrant gelezen? Dacht u ook dat Valburg weer een treinstation krijgt? Dat is niet het geval 😊 De dorpsraad gaat binnenkort verder als dorpsplatform onder de naam Valburg Centraal.

De komende periode gebruiken we voor het uitwerken van de eerste plannen tot een dorpsplatform waar we mee vooruit kunnen. Een ontzettend gemotiveerde werkgroep gaat hiermee aan de slag. Leuk om te vertellen dat het idee achter Valburg Centraal lijkt te werken. Vorm een project, geef het een kop en een staart, stel een doel en vraag mensen persoonlijk of ze meedoen. En kijk: dat levert een mooie werkgroep op! Ze stellen zich hier aan u voor…

Annemieke Uitvlugt
Woont al 22 jaar in Valburg en is de bedenker van de namen: ’t Knooppunt en Valburg Centraal. Met haar creatieve ideeën en haar grote netwerk binnen Valburg mag onze eigen voorzitter natuurlijk niet ontbreken in de werkgroep.
John van Elk
Woont sinds 2008 op de Achterweem en stelde in 2016 voor om Zomer in Gelderland naar Valburg te halen. John vindt Valburg Centraal een mooi initiatief en vindt het erg leuk om in de werkgroep betrokken te zijn.
Loekie Schuivens
Woont nog maar net in Valburg (in het huis van Jo Bouwman 😉) met haar vriend Lex en kat Alba. We kunnen haar ervaring op het gebied van websites en online marketing goed gebruiken in de werkgroep. Loekie vindt het mooi om als nieuwe inwoner van Valburg een bijdrage te leveren aan het project en nieuw en oud te verbinden.
Pieta Folman
Is sinds 1974 een fervente Valburger en zet zich met ziel en zaligheid in voor de oudere inwoners van ons mooie dorp. Met Pieta in de werkgroep hebben we een mooie mix van nieuwe ideeën en oude ervaring!
Alex Koffeman
Is geboren op Wethouder Timmermanpark 2 en nu alweer 13 jaar woonachtig op nummer 12. Kan na een gedegen muzikale opleiding bij Con Anima niet zonder muziek maken en is 13 jaar lid van de LaterAlsJeBigBand. Schuift vanuit stichting MFC Valburg – ’t Knooppunt aan bij de werkgroep om samen op te trekken bij het ontwikkelen van het online platform.
Joris Roerdink
Houdt van barbecueën en zit zelfs in het bbq-team bij de Lumberjack Smokers (van Roekel Elst). Hij is secretaris bij onze Valburgse carnavalsvereniging ’t Blauwe Striekske. Toen Joris gevraagd werd voor de werkgroep dacht hij geen seconde na en zei volmondig “ja!”. Hij vindt het leuk om iets voor het dorp te doen.
Esther Fintelman
Sprong een gat in de lucht toen er in 2016 meer dan 1100 personen op het Molenhoekplein stonden bij Zomer in Gelderland. Esther zit sinds januari 2015 bij de dorpsraad en krijgt energie van de ontwikkelingen rondom Valburg Centraal.

Volle kracht vooruit! Wordt vervolgd…

Deel dit bericht!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email